About

DJ Bobby D е създател на агенцията.

dj_bobby_dАгенцията приема DJ с опит минимум 1 година, които искат да продължат своето професионално развитие в България и чужбина. DJ агенцията ще защитава правата на своите членове. Ще контролира тяхната работа и ще подбира клубовете, с които да работи.  Ще провежда обучение на млади кандидати, на които ще подсигури стаж и участия.
В момента се търсят момичета, които искат да изкарат месечен курс, след което да практикуват и да се развиват професионално като DJ.

През 90-те Боби работеше със интернационални вариететни шоу програми като: осветител, озвучител, водещ и диджей. Промотирал и организирал всякакви партита, провеждал е курсове и конкурси за диджеи. Промотира много млади артисти, много от тях станаха DJ-и, продуценти и промотъри на партита, някои си направиха онлайн радиа.
През 1993г. започва работа в първото частно радио на гр. Русе – Пристис, а от 2005г. създава и развива Traffic Radio Station в интернет. През годините се занимава с мениджмънт, маркетинг, реклама и организиране на партита.
През 1996г. събира колегите си в Русе, с които създава клуб на DJ-те. След което с колегите от Варна се провеждат редица срещи, за да се учреди Национален синдикат на артистите в България. Последният опит да обедини колеги и да организира среща в гр.Русе, беше през 2006г. През есента на 2009г. колеги от София се опитаха да създадат и наложат Асоциацията на Българските DJ-и. Боби е провел 4 масови курса за обучение на DJs, в периода 1993г. до 2006г., както и е организирал 3 конкурса проведени в гр. Русе.

Особенно през последните 4-5 години липсва уважението, изчезнаха критериите и летвата която трябва да прескочиш, за да работиш като DJ. Не е достатъчно да владееш перфектен микс, както и това, че който стои на пулта по подразбиране да се приема за DJ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s