Presiyana Markova

Presiyana_MarkovaПресияна Маркова е започнала да свири на пиано от 6 годишна. Тя е дъщеря на музиканти и е приета в музикалното училище във Варна със специалност флейта. На 15 години започва да свири тенор саксофон, на 16г. алт саксофон. След година заминава на първото си турне в Скандинавия с група като саксофонистка. На 17г. работи в Норвегия като пианист и до ден днешен пътува по турнета в БГ и чужбина. В страната свири с Рафи и Deep Zone project.

http://www.youtube.com/watch?v=1ZrxX3ymfwk

Valentina Aleksandrova

Valentina_AleksandrovaВалентина Александрова нашумя с появата си в първото музикално риалити в България – Star Academy. Вече дълги години на сцената, певицата има с какво да се похвали. 2011-та пее в бенда на Жоро Матев към предаването “Аз обичам България” по НОВА ТВ. Няколко месеца по-късно става и солист в представлението на Нешка Робева – Среща в “Споменът”, което обикаля цялата страна. В началото на следващата година певицата представя първите си авторски проекти с DJ Dirty Bra , а буквално месец след премиерата е и единствената жена вокалист в големият трибют на група Куин, представен в Националният Дворец на културата.

Малко по-късно същата година Валентина започва да обикаля клубовете из страната с момчетата от “Ъпсурт” , с тях пее и на концертите на лятното турне на телевизия The Voice .

Тази година предстои и дебютът на първия й клип, както и EP с ди джеите Love Vibes a.k.a. Rosen & Yoko Love.

http://www.facebook.com/valmusicplay
http://www.youtube.com/user/vha21bg